Logga in på mitt konto
×
Inga produkter i varukorgen. 0 kr
Ink. moms Ex. moms

Egret One V3

Artnr: 9521425100

Nu har den tyska scootertillverkaren Egret äntligen kommit med uppföljaren på succén Egret One V2. Låt oss presentera Egret One V3!

Tysk premiumkvalitet och design gör den till ett gediget fordon som passar för alla tillfällen. Med hopfällbara handtag och styre är den väldigt enkel att på bara 5 sekunder fälla ihop och ta med upp på kontoret eller med på semestern.

En väldigt enkel och lättskött elscooter som som passar för alla. Det enda som krävs är ett knapptryck sen är din Egret redo att ta dig på en härlig åktur.

Egret One består av tysk high-end kvalitetskomponenter och produceras med CE standard. Resultatet blir en elscooter med hög kvalitet och snygg design som kan köras i 12, 20 eller 35 km/h (regleras genom ett kabelbyte under ståplattan). Vid 20km/h klassas Egret One som en cykel. Vid 35 km/h godkänns inhägnat område.

Egret One är mycket billig och lönsam att köra med sin låga energikostnad på endast 20 öre/mil.

Egret One klassas som cykel klass III och får färdas på allmän väg. För mer information läs nedan under fliken "Regelverk".

Levereras inom 5-7 arbetsdagar.
10 995kr

Video

Information

Mått

970 x 560 x 1170 mm

Mått ihopvikt 930 x 140 x 300 mm
Vikt 15 kg
Motorstyrka 250 W
Hastighet 12, 20 eller 35 km/h (justeras via kabelbyte under ståplattan, 20 km/h som standard och klassas då som cykel)
Räckvidd upp till 2,5 mil
Laddtid ca 4 timmar
Batteri LiFePO4 Lithium, 36V 8 Ah
Hjulstorlek 160 x 48 mm
Broms Handbroms
Maxbelastning 120 kg

Regelverk

Text från Transportstyrelsen

Segway och andra typer av eldrivna fordon

Den 1 oktober 2010 ändrades lagen (2001:559) om vägtrafikdefinitioner så att begreppet cykel fick en vidare definition. Det skedde för att vissa eldrivna fordon som exempelvis Segway ska få föras fram i trafiken. På marknaden finns olika typer av eldrivna fordon avsedda för en person, såsom el-skotrar, elrullstolar och andra fordon med liknande användningsområde. Ett sådant fordon är Segway, som är ett alternativ till cykel och rullstol för såväl personer med som utan funktionsnedsättningar. 

De här fordonen är i huvudsak avsedda att användas på gång- och cykelbanor. Genom en ändring i Transportstyrelsens föreskrifter om cyklar, hästfordon och sparkstöttingar (2010:144) (Bifogade PDF-filen nedan) har de tekniska kraven för de här typerna av eldrivna fordon blivit desamma som för cykel.

OBS! Möller Invest rekommenderar alltid att sätta säkerheten först och att föraren använder hjälm och om möjligt andra skydd oavsett ålder.