Logga in på mitt konto
×
Inga produkter i varukorgen. 0 kr
Ink. moms Ex. moms

Paukool S2

Artnr: 96120 38110

Paukool är vacker, stilfull, kompakt och flexibel. Föraren och fordonet blir en perfekt symbios och du färdas med total kontroll till din önskade destination. Pendla med din Paukool till jobbet eller ha med den på din semestern för att upptäcka resedestinationen på ett smidigt och effektivt sätt. Med sina lätta kilon är den perfekt att bära med sig in på bussen och upp till kontoret. Med sitt ställbara styre är den perfekt att ta med på båtresan eller husbilen för att ha det ultimata transportmedlet nära tillhands.

Paukool S2 klassas som cykel klass III och får färdas på allmän väg. För mer information, läs nedan under fliken "Regelverk".

Väska för att fästa på styret medföljer.

Skickas inom 2-3 arbetsdagar.
23 125kr

Information

Information

Maxhastighet:  15 km/h, 7 km/h i nybörjarläge
Kapacitet:  125 kg
Max stigningsvinkel:  15°
Vikt:  20 kg
Batterityp:  Litium
Körsträcka:  20-30 km.
Laddningstid:  3-4 h
Effekt:  1300 W
Garanti:  1 år / 3000 km
Färger:  Svart • Röd

 

Video

Regelverk

Text från Transportstyrelsen

Segway och andra typer av eldrivna fordon

Den 1 oktober 2010 ändrades lagen (2001:559) om vägtrafikdefinitioner så att begreppet cykel fick en vidare definition. Det skedde för att vissa eldrivna fordon som exempelvis Segway ska få föras fram i trafiken. På marknaden finns olika typer av eldrivna fordon avsedda för en person, såsom el-skotrar, elrullstolar och andra fordon med liknande användningsområde. Ett sådant fordon är Segway, som är ett alternativ till cykel och rullstol för såväl personer med som utan funktionsnedsättningar. 

De här fordonen är i huvudsak avsedda att användas på gång- och cykelbanor. Genom en ändring i Transportstyrelsens föreskrifter om cyklar, hästfordon och sparkstöttingar (2010:144) (Bifogade PDF-filen nedan) har de tekniska kraven för de här typerna av eldrivna fordon blivit desamma som för cykel.

OBS! Möller Invest rekommenderar alltid att sätta säkerheten först och att föraren använder hjälm och om möjligt andra skydd oavsett ålder.