Logga in på mitt konto
×
Inga produkter i varukorgen. 0 kr
Ink. moms Ex. moms

RocketSkates

Artnr: 800200

RocketSkates är en ny utstickare i havet av innovativa eldrivna transportmedel. Det är ett nytänkande som har lagt mycket kraft i att förenkla steget mellan att glida fram på dina RocketSkates till när du stöter på ett aningen större hinder och måste kunna gå som vanligt. Bromsa in och luta dig fram på dina tår så kan du enkelt gå vidare upp för en trappa till fots utan att behöva ta av dig dina RocketSkates. Sedan kan du lika enkelt luta dig tillbaka på hälarna och glida vidare. Helt fantastiskt flexibelt och smart!

Med en toppfart på 15 km/h ger RocketSkates en ny möjlighet att pendla i alla miljöer och hinder. Du lär dig snabbt körstilen och glider sen fram snyggt och enkelt.

RocketSkates är byggda med ett enkelt remsystem för att snabbt kunna sätta på och ta av dig dem samtidigt som de sitter väldigt stabilt på foten.

RocketSkates är utrustade med elektroniskt bromssystem där du lutar fötterna bakåt för att bromsa. De finns i 2 modeller med olika batteritid: R8 (70 min) och R10 (90 min). De drivs av två elektriska motorer med 50W på varje fot och har en laddtid på ca 2 timmar. RocketSkates har även utvecklad teknik i form av ett intuitivt program för både iOS och Androidanvändare. Appen tillåter GPS-spårning på den körda rundan och batteristatus.

Maxhastighet: 19 km/h
Räckvidd: R8 13km / R10 16km
Vikt: 3,5 kg per sko.
Max belastning: 125 kg
Laddtid: ca 2 tim
Mått: 20,8 x 21,5 x 24,0 cm
Batteri: litium-jon batteri
Motor x 2: 50W på varje fot.

Leveranstid 8-10 arbetsdagar.
9 900kr