Logga in på mitt konto
×
Inga produkter i varukorgen. 0 kr
Ink. moms Ex. moms

Winbot W830

Artnr: 9651083000

Den nya generationens fönsterrengörare!
Ecovacs har utvecklat en helt ny revolutionerande produkt för vertikal ytrengöring och Möller Invest är först ut att presentera den på den svenska marknaden.

Denna unika och fascinerande maskin är här för att underlätta och förbättra putsning av fönster och andra ytor för alla. Koppla in den, spruta rengöringsmedel på putsdukarna, sätt mot fönstret, tryck på start och snart har du en suveränt putsad yta. Väldigt enkel och användarvänlig som passar alla fönster.

Smarta sensorer för effektivitet
Sensorn förhindrar WINBOT 8 från att röra sig över låga fönsterkarmar och Anti-Drop sensorer identifiera kanter på ramlösa glas och skickar en signal tillbaka till WINBOT's "hjärnan" att vända riktning och välja en ny väg.

Automatisk rengöringsväg
WINBOT 8 identifierar storleken och formen av ett fönster och automatiskt väljer den mest effektiva rengöringsvägen: en "Z" rengöringsmönster på breda fönster eller ett "N" rengöringsmönster på smala fönster.

En knapptryckning är vad som krävs
Tryck bara på knappen på handtaget och WINBOT 8 rengör automatiskt dina fönster av sig själv.

Rengör olika ytor
Tack vare sin smarta sugfläkt kan WINBOT 8 rengöra flera ytor inklusive vertikala glas, inramade eller ramlösa glas, frostat, film och mycket mer. WINBOT 8s konkurrenskraftiga pris gör det till en praktisk nödvändighet.

Ingår vid köp:
- 1x WINBOT W830
- Sladd (total längd 3m)
- 3x Putsdukar i mikrofiber
- 1x Rengöringsmedel (räcker ca 100m)
- 1x Kontroll
- 2x Batteri
- 1x Säkerhetsfäste för sladd
- 1x Säkerhetssladd

Leverans inom 4-6 arbetsdagar.
2 995kr 3 995kr