Logga in på mitt konto
×
Inga produkter i varukorgen. 0 kr
Ink. moms Ex. moms

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Önskar du se varornas pris exklusive moms kan du klicka i detta alternativen överst på hemsidans högra kant. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Vi använder PayEx som betalningsväxel. Tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (PaymentCard Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och PayEx betalningsserver. All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter.

 

Kortbetalning

I samarbete med PayEx erbjuder vi kortbetalningar med VISA och MasterCard. PayEx krypterar all känslig kortdata så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna.Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos PayEx. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.

 

Faktura - Privatperson

Faktura I samarbete med PayEx erbjuder vi betalning mot faktura som skickas till din folkbokföringsadress med 14 dagars betalningsvillkor från och med att ordern är expedierad. Betalningsalternativet ärendast möjligt för privatpersoner folkbokförda i Sverige. Vid betalning mot faktura accepteras endast leverans till folkbokföringsadress. Väljer du att betala med faktura kommer vi att göra en kreditprövning.

Faktureringsavgift tas ut med följande belopp: 15kr ink.moms. Faktura ska betalas så att den är Stefan Möller Invest AB tillhanda senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m. eller motsvarande lag som ersätter denna.

Information om behandling av personuppgifter och kreditprövning, insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för PayEx ska kunna behandla önskemål om betalning via kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx Credit AB och PayEx Sverige AB, 621 88Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföringsändamål, om du inte meddelar PayEx att du inte samtycker till detta på e-postadress: Faktura.credit@payex.com. Information om överlåtelsefordran kommer att överlåtas till PayEx Credit AB, 556735-5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx Credit AB på det konto som PayExCredit AB anvisar på fakturan.

 

Delbetala

I samarbete med PayEx erbjuder vi delbetalning. Alla dina inköp med PayEx Delbetala som betalsätt samlas på ett konto som aviseras månadsvis. Vid betalning med PayEx Delbetala kommer du att få lämna uppgifter om namn, personnummer och adress för identifiering och kreditprövning. Blir du godkänd får du ett avtal om kontokredit med PayEx Credit AB, 556735-5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. När du öppnar kontokrediten fastställs en övre kreditgräns som motsvarar ditt första inköp. Efter hand som du betalar din tidigare skuld kan du lägga till nya inköp upp till den övre kreditgränsen. Kreditgränsen kan höjas med anledning av att nya inköp görs. Lägsta belopp att betala per månad är för närvarande 1/20 av utnyttjad kredit, dock lägst 100 kronor. Du ska också betala ränta på obetald kredit, med för närvarande gällande reporänta + 17,00% per år, dock lägst 18,00 % per år och aviavgift med för närvarande 29 kronor per avi.

 

Faktura - Företag

Faktura skickas till angivet företag. Faktureringsavgift tas ut medföljande belopp: 15kr ink.moms. Faktura ska betalas så att den är Stefan Möller Invest AB tillhanda senast 14 dagar efter fakturadatum.

 

Garanti

Möller Invest erbjuder 1 års garanti på samtliga produkter i sortimentet. Detta kräver att produkten har hanterats på ett varsamt och korrekt sätt enligt hanteringsrekommendationerna till respektive fordon. Garanti på batterier gäller endast om det är hanterat efter behandlingsrekommendationerna från tillverkaren somär angivet i medföljande användarmanual.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Service

12 månaders garanti och Möller Invest ombersörjer eventuella reparationer hos oss eller genom andra verkstäder om det finns lämpliga närmare kunden. Beslut om var service ska genomföras beslutas av Möller Invest. Kunden skickar annars produkten till oss och det utförs här ifrån.

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

Leveranser

Leveranstiden är angiven under respektive produkt. Leveranstiden varierar på grund av lagersaldo och inkommande leveranser till oss. Vanligtvis levereras en vara som är lagerförd inom 1-3 arbetsdagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

 

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.